Search results

  1. methorian

    Early Access Broken?

    Just wanted to let folks know that EA support finally figured out my login issue and said that a “small number” of users were affected. They’ve fixed it and I’m now able to login.
  2. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    Mine finally updated successfully on my road trip today. Noticed that it finally changed in widget OTA status to something like ready to install. Turned Mach-E off and it changed to deploying as seen here: Little while later and it was installed when I turned the car back on.
  3. methorian

    Anyone experience damage done to their cars during transport from Mexico?

    I stopped by my dealership last weekend to look at the GTs they had. Salesperson mentioned that 1 in 6 Mach-Es they’ve recently had come in were damaged in transit. He mentioned it’s mostly the rear “spoiler” and third break light area.
  4. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    Mine moved back to "artifact_retreival_in_progress" yesterday on my commute to work (45min). Has been that way ever since, even with errands and all yesterday. Didn't drive it today, but have a feeling it's going to fail again... this is what it did last time.
  5. methorian

    Ice and Mach E doors

    I thought I saw someone question the buttons being heated. There was a picture of an iced/snowed over Mach-E and the area around the door buttons were clear of any ice/snow. Maybe it only works if you pre-condition/etc though?
  6. methorian

    Early Access Broken?

    This has been happening to me for a few months. Ever since they sent out accidental invites to the program to those of us already in it, I haven't been able to log in. I've had them respond to a few e-mails about it with the same "try clearing cookies/browser/etc" and last communication had...
  7. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    True. Should have clarified that this is the first time I've seen so many "clean" failures as you've said. With actual notification of a failure and actual attempts to install after a failure. Maybe they did actually learn from the 1.7.1 issues in that regard?
  8. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    I would assume Ford is already collecting debug info from both successful and failure OTAs. I had an open communication with Early Access for other issues and let them know as well that mine failed initially though. First time we've seen so many failures on an OTA that I've seen.
  9. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    Finally see the update is que'd again for me (after the initial failure last weekend). Hopefully it goes successful this time.
  10. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    Still no additional push for me after my first one failed. That push expired on 01-14-22 and OTA info via widget still gives the same push, dates, failure status. Really wish we could force request the updates ourselves!
  11. methorian

    Have you Received OTA 2.3.0?

    After mine was stuck in artifact_retrieval_in_process over the weekend and finally failed on Monday, I've yet to see it change from failed since. My push expiration was yesterday, and haven't seen anything change since then.
  12. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    Interesting. I'm past the expiration time now, but haven't been out to the car, so it's all still the same reporting for me so far.
  13. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    I'd guess so. Hopefully that'll happen right after this push expires. I did turn Wifi off just in case. I know it isn't a huge deal, but making a road trip next Friday and was hoping to have the update by then.
  14. methorian

    OTA Power Up 2.3.0 Is out

    My update was unsuccessful on 1-10-22. Still no evidence of it attempting to update again. OTA Details mention an expiration of 1-14-22...
  15. methorian

    How to Enable Plug & Charge in 7 Steps

    I checked all of that, and it looks good. Ford.com/connectedservices shows all is well...
  16. methorian

    How to Enable Plug & Charge in 7 Steps

    I'll take a look. You're right that I haven't toggled anything in the car myself, but I do wonder if one of the dealer updates did something... I'll take a look and I might try to toggle it. My partners FordPass app gives the same notification, which is expected since I'm the owner of the...
  17. methorian

    How to Enable Plug & Charge in 7 Steps

    Interesting. It's been over 2 weeks since I noticed it and still the same for me.
  18. methorian

    How to Enable Plug & Charge in 7 Steps

    Did you ever get this resolved? I posted about the same issue here: https://www.macheforum.com/site/threads/unable-to-toggle-plug-charge-on-or-off.12722/
  19. methorian

    Unable to toggle Plug & Charge On or Off

    Just wanted to update this thread... Still no word from Ford Customer Support, and I'm still unable to make changes to Plug & Charge via the FordPass app. It still indicates that I'm not the owner of the Connected Services account. I've sent another message to @Ford Motor Company requesting an...
  20. methorian

    Test drove a Mach-E GT Performance, dealer told me MachE are backordered 12-18 months? (Cross shopped MYP vs Mach-E)

    Magic City treated me well with mine, but I was one of the first (think I may have been the first) reservations, and got pretty involved throughout the process. Though service hasn't been amazing, they have always come through in a timely fashion and haven't pulled any stunts. Financing was also...
Advertisement
Top