BMT1071

Well-Known Member
First Name
Mike
Joined
Mar 21, 2021
Messages
1,671
Reaction score
2,109
Location
Glendale, AZ
Vehicles
21 Infiniti QX50, 21 MME SR RWD
Occupation
Regional Service Manager
Country flag

GoGoGadgetMachE

Well-Known Member
First Name
Michael
Joined
Jan 23, 2020
Messages
4,439
Reaction score
9,826
Location
Ohio
Vehicles
2021 Mach-E First Edition, Rapid Red ๐Ÿ˜ƒ๐ŸŽ
Occupation
๐Ÿ™Š๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ๐Ÿš”๐Ÿšจ๐Ÿš”๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š
Country flag
not yet seeing this on the Play Store but things take some time to get out there. 3.29.1 never made it but apparently that had iOS-specific fixes, so that makes sense. the release notes posted by @generaltso show some non-Apple stuff so I'm assuming I'll see it soon enough.
 

unhandled

Well-Known Member
First Name
Mathieu
Joined
Jul 28, 2021
Messages
68
Reaction score
60
Location
Stoke, Quebec, Canada
Vehicles
Mustang Mach-E Premium AWD ER
Country flag
Just browsed the update for a few minutes. Seemingly some UI improvements. Did they change the font and/or make it smaller?

also, in the charge logs, they actually separate out how long it was plugged in and how long it was charging. Was this here before?

0A85A57B-5369-4F96-87B7-ED0DD78414B6.jpeg
Yeah the font changed but Plug vs Charge time was there in 3.29(.1)
 

unhandled

Well-Known Member
First Name
Mathieu
Joined
Jul 28, 2021
Messages
68
Reaction score
60
Location
Stoke, Quebec, Canada
Vehicles
Mustang Mach-E Premium AWD ER
Country flag
When I go to "Vehicle" on the app, it now gives a message "Something went wrong. Please try again later." Sigh. Guess there is a very limited set of beta testers before they release this stuff.
This is happening to me as well. I'm now tracking this as a new issue in the tracking board that shall not be named. Hopefully that's just a deployment issue that will get sorted out.
 

unhandled

Well-Known Member
First Name
Mathieu
Joined
Jul 28, 2021
Messages
68
Reaction score
60
Location
Stoke, Quebec, Canada
Vehicles
Mustang Mach-E Premium AWD ER
Country flag
Looks like the monthly driving summary are now working for me. Was that working for other people before?

3AA4C89F-0CA0-4C7B-9489-3CCEC6391807.png
 
Last edited:

unhandled

Well-Known Member
First Name
Mathieu
Joined
Jul 28, 2021
Messages
68
Reaction score
60
Location
Stoke, Quebec, Canada
Vehicles
Mustang Mach-E Premium AWD ER
Country flag
A few things I've noticed that are now fixed in 3.30 after re-testing some of the FordPass issues I had active in the board:

- Driving insight description was cut off (They made the font smaller, so now the text can be seen)
- Loading long journeys details is not timing out anymore for me (i.e. longer than 150km)
 

Basic Cable

Member
First Name
John
Joined
Jan 18, 2021
Messages
23
Reaction score
49
Location
Alabama
Vehicles
2021 Mach E FE
Occupation
Software Developer
Country flag
So mine is at the dealership getting the updates installedโ€ฆ
CFB2B42E-587C-474E-9E1B-7BA262676A46.jpeg

The watch is back, but more importantlyโ€ฆitโ€™s now showing the frunk button in the app!
D155BA3C-E4E1-4C0A-9B9B-0937201AC5E4.png
 

mdolan92869

Well-Known Member
First Name
Mike
Joined
Feb 25, 2021
Messages
206
Reaction score
513
Location
Orange County, CA
Vehicles
'21 Mach-e (Had '83 GT, '89 GT Ragtop, '13 GT)
Occupation
Software Engineer
Country flag
Got it to work.
- Delete the Watch App from your watch.
- Force close the app on your phone (DO NOT DELETE IT)
- hard reboot phone and watch.
- when the phone comes back up open the FordPass app on your phone and make sure itโ€™s connected
- When the watch is back on reinstall the watch app.
-Try now

It still gave me the loading for a second, then said connect watch to phone (which it was) then the car came up.
B99BE802-84E6-4CAE-9206-F02AEA5E4C7E.png
Thank you! That worked for me!
 
Advertisement

 
Advertisement
Top